TKL Sinun palvelusi:

Kapasiteetin laskenta

Laskentaan »

Ainutlaatuista Euroopassa!

TKL edelleenvuokraajille

Neuvottele vuokraajana elinkeinoa harjoittavana yhteistyön moninaisista eduista.

Lisätietoa saa tässä»

Palvelunumerot:

Keskus: +49 2452 962 160
Maanantai - Torstai: klo 8:00 - 17:30
Perjantai: klo 8:00 - 17:00

Onko kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Keskus: +49 2452 962 160
Sähköposti: info-fi@tkl-rent.net

Tietosuojaselitys

Tämän vakuutuksen aiheena on henkilötietojen kerääminen, käsitteleminen ja käyttäminen ("käyttö") asiakkaan käyttäessä TKL palveluja. Meitä ilahduttaa verkkosivustojamme kohtaan osoittamasi kiinnostus. Seuraavassa on tietoja henkilötietoja koskevasta käytännöstämme.   

Yleistä

  1. Vastuussa oleva toimipiste
    Tietosuojalain mukainen vastuussa oleva toimipiste on TKL (katso kohta mediatiedot). Tietosuojavastuullinen yhteyshenkilö on Joachim Ludwig. Jos haluat lisätietoja henkilötietojesi käytöstä tai käyttää tässä kuvattuja oikeuskeinoja, voit käyttää siihen tarkoitettua yhteydenottolomaketta. Voit tietenkin valita TKL tarjouksia henkilötietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja antamatta. Tässä yhteydessä kerätään ainoastaan käyttötiedot (kuten esim. internetpalveluntarjoajan nimi, käytetyn selaimen tyyppi, sivusto, minkä kautta etsit tarjousta tai lataamasi tiedoston nimi) ilman henkilötietoja; henkilöllisyytesi saaminen näiden tietojen perusteella ei ole mahdollista. Tällaisia tietoja käytetään ainoastaan valikoimamme parantamiseksi.
  2. Ei suostumusta käytön perusteella
    Asiakastietojen käyttö perustuu kulloinkin voimassa oleviin lakimääräyksiin, erityisesti Saksan liittotasavallan tietosuojalakiin (eli Bundesdatenschutzgesetz) ja Saksan televiestimiä koskevaan lakiin (eli Telemediengesetz). Mikäli tietoja kerätään sellaiseen tarkoitukseen, joka edellyttää asiakkaan suostumusta, pyydetään asiakkaalta aina erillinen sopimus siihen. Asiakas voi peruuttaa kerran antamansa suostumuksen milloin tahansa, jolloin peruutus koskee asiakkaan tietojen tulevia ja/tai myöhempiä käyttöjä. Pelkkä rekisteröityminen, palvelujen käyttö tai tämän selityksen lukeminen eivät korvaa erillistä suostumusta.
  3. Asiakkaiden tietojen käyttö
    Seuraavassa on kuvattu lyhyesti asiakkaiden tietojen käyttömahdollisuudet.

    1. Tietojen kerääminen
      Henkilökohtaisia tietoja kerätään, mikäli asiakas ilmoittautuu seminaarin osallistujaksi, tilaa kuvaston tai ilmoittautuu uutiskirjeen saajaksi; tässä yhteydessä kerätään henkilötiedot ja muut asiaan liittyvät, välttämättömät tiedot. Näistä tiedoista pakollisia ovat vain ne, joita tarvitaan sopimussuhteen luomiseen. Jos asiakas käyttää toistuvia toimintoja, TKL kerää ja tallentaa automaattisesti palvelimensa lokitiedostoon teknisisä tietoja, joita asiakkaan palvelin välittää. Kysymys on erityisesti tiedoista, jotka tallennetaan ns. evästeisiin (katso luku "Evästeet") ja joita tarvitaan asiakaspalvelutoimintoihin.
    2. Tietojen käsittely ja käyttö
      TKL käyttää kerättyjä tietoja neljään perustarkoitukseen, mutta kaikkia tietoja ei silti käytetä kaikkiin näihin tarkoituksiin:

      1. Asiakastilin edellyttämiä tietoja, kuten nimi- ja osoitetiedot (perustiedot) käytetään käyttösuhteen (seminaarit) perustamiseen ja ylläpitämiseen.
      2. Yksittäisten tarjousten käyttöön liittyviä (käyttötiedot) tietoja käytetään käyttöpalvelujen tekniseen toteuttamiseen (esim. kuvaston tai uutiskirjeen tilaus). Tällöin on mahdollista, että erilaisten palvelujen käyttötietoja liitetään yhteen.
      3. Kun sopimussuhde on tehty (seminaarit), asiakastietojen käyttö muuhun tarkoitukseen estetään ja tiedot poistetaan vero- ja kauppalaissa määrättyjen säilytysaikojen kuluttua umpeen, ellei asiakas itse ole sallinut tietojensa käyttöä tulevaisuudessa (esim. uutiskirjeet).
      4. Uutiskirjeiden tilauksen yhteydessä asiakasta pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoite yhtiön mainostarkoituksia varten, niin kauan kuin asiakas haluaa saada uutiskirjeen.

    3. Tietojen luovuttaminen ulkopuolisille
      TKL luovuttaa asiakastietoja ulkopuolisille vain siinä tapauksessa, kun:

      1. Tietojen luovuttaminen on välttämätöntä seminaariin osallistumisesta ja siihen kuuluvasta laskutuksesta, erityisesti, jos jokin ulkopuolinen taho tarvitsee näitä tietoja sopimussuhteen hoitamiseen (esimerkiksi luottokorttiyritys tai seminaarin palveluntarjoaja; tällöin tiedot luovutetaan kolmannelle osapuolelle vain siinä määrin, kuin se on kyseiselle toimenpiteelle tarpeen).
      2. Yksittäistapauksissa kolmannelle osapuolelle luovutetaan henkilökohtaisia tietoja lain sallimissa rajoissa, kun se on tarpeen ilmoitettujen tietojen oikeellisuuden (esim. luottokorttitiedot, tilinumerot ym.) ja luottokelpoisuuden tarkistamiseksi. Tiedot luovutetaan tällöin ainoastaan kyseisen toimenpiteen suorittavalle toimipisteelle. Kyseessä voi olla mm. ilmoitettu pankki ja jokin TKL kanssa yhteistyössä toimiva yritys:

        Logistiikkayritys (esim. posti)
      3. Sovellettavien lakien mukaisesti valtion omistamat virastot voivat vaatia asiakastietoja pystyäkseen suorittamaan lakisääteisiä tehtäviänsä, kuten esimerkiksi syytteeseenpanoa varten.

    4. Tietojen poisto
      Kun tiedot eivät ole enää mainittuihin tarkoituksiin tarpeellisia, ne poistetaan järjestelmästä. Jokaisen poiston yhteydessä tiedot estetään ensin, ja vasta tietyn ajan kuluttua ne poistetaan lopullisesti, jolloin vältytään tietojen poistamiselta vahingossa ja estetään mahdollisesti tahallisesti aiheutettavat vahingot. Teknmisistä syistä johtuen tiedoista otetaan tarpeen tullen varmuuskopiot ja niitä säilytetään toisiopalvelimella. Tällaiset kopiot poistetaan samoin teknisistä syistä johtuen vasta tietyn ajanjakson jälkeen. Vero- ja kauppalakeihin perustuen tiettyjä tietoja täytyy säilyttää kauppatapahtumista määrätyn ajanjakson ajan.

  4. Evästeet
    Evästeet ovat tiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneen kiintolevylle ja joiden tarkoituksena on helpottaa navigointia. Niiden avulla vältetään, että kaikki tarpeelliset tiedot joudutaan syöttämään jokaisen käyttökerran yhteydessä uudestaan. Evästeet helpottavat TKL- palvelujen käyttöä. Evästeiden tallentamisen voi estää valitsemalla selaimen asetuksista vaihtoehdon "Estä evästeiden käyttö". Selaimen asetukset voi asettaa myös siten, että käyttäjältä kysytään hänen hyväksymisensä ennen evästeiden tallentamista. Jo tallentuneet evästeet voidaan poistaa milloin tahansa. Miten tämä kaikki toimii, poisto-ohjeet saa selaimen valmistajalta.
  5. Tietojensaantioikeus
    Asiakkaalla on joka hetki oikeus saada veloituksetta TKL tietoa häntä koskevista, tallennetuista tiedoista. Mikäli asiakas on rekisteröitynyt, löytyvät hänen tietonsa omalta käyttäjätililtä, ja niitä voi oikaista, estää ja poistaa. Huomioon on otettava, että tallennetut tiedot voidaan poistaa vasta sitten, kun niitä ei enää tarvita sopimussuhteen ylläpitämiseen. Jos et ole rekisteröitynyt, voit lähettää meille tiedustelun yhteydenottolomaketta käyttäen. Jos käyttäjätili halutaan poistaa kokonaan, lähetä meille sähköposti käyttämällä yhteydenottolomaketta (katso myös kappale "Tietojen poisto").
  6. Uutiskirje ja mainokset / Hyväksymisen peruutus
    Mikäli olet TKL -tarjouksien yhteydessä antanut suostumuksen uutiskirjeen tai mainosten lähettämiseen, voit perua sen joka hetki. Käytä suostumuksen perumiseen yhteydenottolomaketta.
  7. Tietoturvallisuus
    TKL pyrkii aina suojaamaan asiakkaittensa tietoja asiattomalta käytöltä, katoamiselta, väärinkäytöltä tai hävittämiseltä. Henkilötiedot ovat ainoastaan sellaisten työntekijöittemme käytettävissä, joiden tehtävien hallintaan kuuluu välttämättä näihin tietoihin pääsy kyetäkseen toimittamaan asiakkaille tarjouksia ja tuotteita parhaalla mahdollisella tavalla. Arkaluontoiset tiedot lähetetään TKL SSL-salausta käyttäen. Rekisteröityneet asiakkaat voivat käyttää käyttäjätiliään vasta sen jälkeen, kun he ovat syöttäneet käyttäjätunnuksensa ja salasanansa; pyydämmekin käyttämään kirjautumistietoja aina luottamuksellisina eikä niitä pidä luovuttaa ulkopuolisille. Selaimen ikkuna pitää sulkea kokonaan aina TKL palveluihin sisäänkirjautuneena käyttämisen jälkeen ja ennen muiden verkkosivustojen avaamista, mutta erityisesti myös, kun tietokonetta käyttävät yhteisesti useat henkilöt, kun muilla henkilöillä on mahdollisuus käyttää kyseistä tietokonetta tai kun internetyhteys muodostetaan julkisen verkon kautta.
  8. Analyysipalvelut
    Tämänhetkiset analyysipalveluntarjoajat ovat:

    Google Analytics
    Google Inc.
    1600 Amphitheatre Parkway
    Mountain View
    CA 94043, USA 

    Tämä internet sivu käyttää Google Analyticsiä, Google Inc.:in internetianalyysipalvelua (katso "Google"). Google Analytics käyttää myös evästeitä, ns.„Cookies“, tekstitiedostoja, mitkä tietokoneellesi on tallennettuina ja mitkä käyttämiesi sivujen tiedot voidaan analysoida. Evästeiden kehittämät tiedot asiakkaan tämän sivuston käytöstä siirretään ja tallennetaan pääsääntöisesti Googlen käyttämälle palvelimelle USA:han Google muuntaan IP-osoitetiedot Euroopan unionin jäsenmaisssa tai muissa Euroopan talousyhteisön sopimusmaissa tunnistamattomaan muotoon. Vain poikkeustapauksissa täydelliset IP-osoitetiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimelle. Sivujen haltijan toimeksiannosta Google arvioi näiden tietojen pohjalta verkkosivuston käyttöä laatiakseen tälle selontekoja verkkosivustoon liittyvästä toiminnasta. Google Analyticsin saamaa IP-osoitetta asiakkaan selaimesta ei käytetä yhdessä muiden Googlen tietojen kanssa. Evästeiden asentumisen asiakas voi estää valitsemalla selaimesta vastaavan asetuksen; huomautamme, että estäminen voi estää myös näiden verkkosivujen tiettyjen toimintojen laajamittaisen käytön.

    Asiakas voi myös estää antamasta Googlelle evästeiden tuottamat tiedot sekä estää Googlea käsittelemästä tietoja (myös IP-osoite) lataamalla ja asentamalla tietokoneelle seuraavasta linkistä löytyvän selaimen: tools.google.com/dlpage/gaoptout
    Google Analyticsin tietosuojavakuutus
  9. Plugins:en käyttö
    TKLin verkkotarjouksissa käytetään ns. ohjelmalisäkkietä (Plugins) Kun tällainen ophjelmalisäkkellä varustettu TKLin internetsivu avataan, muodostuu yhteys kulloisenkin ohjelmalisäkkeen tarjoajan palvelimeen ja ohjelmalisäke kuvataan internetsivun selaimeen tulevalla ilmoituksella. Näin ohjelmalisäkkeen tarjoajan palvelin saa tietoa siitä, millä yhtiön internetisivulla asiakas on käynyt. Jos asiakas on rekisteröitynyt ohjelmalisäkkeen tarjoajan sivustolle, nämä tiedot on mahdollista yhdistää asiakkaan henkilökohtaiseen käyttäjätiliin. Ohjelmalisäkkeitä vaativia toimintoja (esim. jotakin painiketta klikkaamalla, lähettämällä kommentin ) käytettäessä myös nämä tiedot voidaan yhdistää asiakkaan käyttäjätiliin, mutta voidaan myös estää kirjautumalla ulos ennen ohjelmalisäkkeiden käyttöä.

    Lisätietoa kerätyistä tiedoista, tietojekeruun estämisestä ja yksityisyyden suojaamisesta on luettevaissa palveluntarjoajana tietosuojavakuutuksesta, jonka saa näykyviin suoraan vastaavasta linkistä.

    Nykyiset ohjelmalisäkkeiden tarjoajat:

    facebook.com
    Facebook Inc.
    1601 S. California Ave
    Palo Alto
    CA 94304
    USA
    Facebookin tietosuojavakuutus 

    Google+
    Google Inc.
    1600 Amphitheatre Parkway
    Mountain View
    CA 94043
    USA
    google+ tietosuojavakuutus 

    Youtube
    YouTube LLC
    901 Cherry Avenue
    San Bruno
    CA 94066
    USA
    Tässä noudatetaan googlen tietosuojavakuutusta 

    Twitter
    Twitter, Inc.
    1355 Market Street, Suite 900
    San Francisco, CA 94103, USA
    Twitterin tietosuojavakuutus 

Lisäksi verkkosivustolla noudatetaan läkisääteisiä, Saksan tietosuojalain määräyksiä sekä televiestintälain määräyksiä. Näitä voi katsella saksaksi napsauttamalla tekstiä.

Social