Müşteri hizmetleri ve destek: +90 212 438 56 55

Pazartesi - Cuma: Saat 08:30 - 18:30

IR 2400 kızılötesi radyant ısıtıcı
Home Comfort
  1. Ürünler ve Hizmetler
  2. Ürünler ‑ HomeComfort
  3. Isıtma
  4. Kızılötesi ısıtıcı
  5. IR radyant ısıtıcı
  6. IR 2400

IR 2400 kızılötesi radyant ısıtıcı

Açık havada yaz sıcaklıkları için konforlu yakut kırmızısı ışığıyla 2.400 Watt gücünde, iki ısıtma kademesine ve uzaktan kumandaya sahip ikiz kızılötesi ısı

İki kat ısıtma gücü. Kolay kurulum.

Serin dış sıcaklıklar, rüzgâr ve çeşitli hava koşullarından etkilenmeyen IR 2400 modern kızılötesi ikiz radyant ısıtıcı; teraslar, balkonlar, satış standları ile profesyonel gastronomi alanları ve ticari alanlardaki oturma ve ayakta durma yerlerinin yer tasarrufu sağlanarak ısıtılmasını sağlar. Yüksek kaliteli iki kızılötesi ısıtma tüpüyle ve pratik uzaktan kumanda ile donatılan ve fazla montaj çalışması gerektirmeden sabitlenebilen duvar tipi radyant ısıtıcı, açık hava alanlarını konforlu sıcaklıklara sahip yaz sıcaklığında sıcak ortamlara dönüştürür. Ve tökezlemeye neden olacak şekilde ortada durmadan ve rüzgar ve hava koşulları tarafından zarar görme tehlikesi olmadan bunu gerçekleştirir. Zımparalanmış alüminyumdan üretilen yüksek kaliteli dış gövdeye sahip olan ve IP55 koruma türüne göre test edilen radyant ısıtıcı, hava koşullarına karşı % 100 dayanıklıdır. Bu sayede IR 2400, bütün yıl boyunca üzeri kapalı ve açık dış mekanlarda kullanım için önerilir.

Yayılma kayıpları olmadan ısı sağlamak için yönlendirilebilir eğim açısı

IR 2400'ün kolay şekilde monte edilmesi için cıvatalar ve cıvata anahtarıyla birlikte kişiye özel olarak ayarlanabilen bir duvar aparatı birlikte teslim edilir. Akıllı mafsal tasarımı, kendinizi iyi hissettiren ısının her zaman ihtiyaç duyulan yere ulaşmasını sağlamak için ışıma yönünün 30° ile 45° arasında ince ayarına olanak sağlar.

Bir düğmeye basılarak rahat hissettiren sıcaklıklar

Çift ışınlı ikiz tasarımı, IR 2400'ün gerçek bir güç paketi olduğunu açıkça gösterir. Yüksek kaliteli halojen ısıtma tüplerinin yoğun kızılötesi ısısı, cihaz açıldıktan hemen sonra ciltte hissedilebilir ve kendinizi iyi hissettiren yakut kırmızı bir ışıkla sizi sarmalar. IR 2400, ısı yoğunluğunu ihtiyaç odaklı şekilde ayarlamak için, entegre çalışma paneli veya cihazdaki çekme ipi ya da birlikte teslim edilen tek düğmeli uzaktan kumanda aracılığıyla seçilebilen 1.200 Watt ve 2.400 Watt’lık iki ısıtma kademesine sahiptir.

71 cm genişliğindeki ve 26 cm yüksekliğindeki IR 2400 kızılötesi radyant ısıtıcı, açık havadaki 16 metrekareye kadar alanları hedefe yönelik anında ısıyla ısıtır ve bu sayede, ortam atmosferini göze batan kırmızı ışıkla rahatsız etmeden, bir tuşa basarak kendini iyi hissettiren yaz sıcaklıkları sağlar.

Açık havada iki kat konforlu anında ısı. IR 2400 kızılötesi radyant ısıtıcı, kendisi fazla yer kaplamadan balkonlarda ve teraslarda hızlı kızılötesi ısı sağlar.

Her ihtiyaca uygun doğru kızılötesi tavan radyant ısıtıcı

Ürün adı Watt Koruma derecesi Renk
IR 2001 2.000 W IP65 Siyah
IR 2005 2.000 W IP55 Siyah
IR 2050 2.000 W IP65 Gümüş
IR 2400 2.400 W IP55 Gümüş
IR 3050 3.000 W IP65 Gümüş
Ürün Broşürü Kılavuzu Kızılötesi Isıtma

ÜRÜN BROŞÜRÜ

İster terasta ister balkonda - kızılötesi radyant ısıtıcılarımızla ilgili tüm bilgileri ürün broşüründe de bulabilirsiniz. PDF'yi doğrudan buradan indirin.

PDF belgesine


Hava koşullarına dayanıklı model, güvenli ısıyı garanti eder: IP55

Yüksek kaliteli alüminyum dış gövde, IP55 koruma türü sayesinde her yönden su püskürmesine ve toz girmesine karşı korunduğu için yağmur suları ve toz bulutları bu sağlam radyant ısıtıcıya asla zarar veremez. Bu nedenle IR 2400, üstü açık dış mekanlarda kullanım için de uygundur. Özellikle gastronomi alanındaki profesyonel kullanımlarda hava koşullarına dayanıklı dış gövde gerçek bir kazançtır.

Kızılötesi ısı: Güneş gibi konforlu ve doğal

IR 2400 kızılötesi ısıtıcı, yakın çevresini güneşin doğal prensibine göre ısıtır. IR 2400'ün kızılötesi ışınları, ısıtma telli cihazlardan farklı olarak ortam havasını değil, sadece ısı ışınlarının çarptığı yüzeyleri ve insanları ısıtır. Işınların çarptığı nesneler (örneğin mobilyalar, duvarlar ve tavanlar), daha sonra tekrar yaymak için ısıyı alır ve tutar. Bu sayede, cihaz kapatılmış olsa bile nesneler ek enerji ve ısı kaynağı olarak işlev görür, bu da IR 2400 kızılötesi ısıtıcının verimini ayrıca arttırır. Isı yayımı, yazın yayılan güneş ışınları gibi cildin üzerinde konforlu bir his oluşturur.

Her insan sıcaklığı farklı şekilde algılar. Örn. ısı kaynağına olan mesafe, bireysel ısı algımızı etkiler. Radyant ısıtıcıyla olan mesafe ne kadar küçükse, ışınların yayıldığı alan da o kadar küçük olur; ısıtıcıyla olan mesafe ne kadar büyükse, ışınların yayıldığı alan da o kadar büyük olur. 2.400 Watt gücündeki IR 2400 halojen kızılötesi ısıtıcı, yaklaşık 10 m² ila 16 m²'lik dış mekanlardaki alanlar için önerilir. Isıtma etkisi hava akımı nedeniyle nötralize olabileceği için, ısıtılacak alanın rüzgara karşı korumalı olmasına lütfen dikkat edin.

Aşağıda yer alan hesaplama yardımcımız, gerekli ısıtma gücünü belirlemenizde size yardımcı olur.

Doğa kadar temiz – rahatsız edici emisyonlar olmadan

Özellikle alerjisi olanlar ve solunum yolları hassas olan insanlar, kızılötesi ısıtıcının avantajlarını rahatlamış bir şekilde hissedecek ve artık bu imkândan mahrum kalmak istemeyecek. Temiz ve yoğuşmasız anında ısı, elektrikli ısıtıcıların tersine, rahatsız edici gürültüler ve kokular olmadan oluşturulur.

IR 2400'nin özel donanım özellikleri

IR 2400 – Boyutlar ve ısıtma kademeleri
IR 2400'ün kompakt boyutları sizi aldatmasın. İki ısıtma kademesi ve ısıtma elemanlarıyla donatılan kızılötesi radyant ısıtıcı, yaklaşık 71 santimetrelik toplam uzunluğuyla, oturma ve ayakta durma alanlarını geniş yüzeyli bir şekilde insana kendini iyi hissettiren konforlu ısıyla besler.
IR 2400 – Uygulamalar
Dış alanları, konforlu şekilde ısıtılan yerlere dönüştürür: IR 2400; balkonların, terasların, gastronomi alanındaki oturma alanlarının ve açık havadaki benzer ortamların esnek şekilde ısıtılması için önerilir.
IR 2400 – Hava koşullarına dayanıklı
Yüksek IP55 koruma türü, hava koşullarına dayanıklı ısı ve yağmur suyu ve toza karşı güvenli bir koruma sağlar, bu sayede bu profesyonel radyant ısıtıcı, örn. gastronomi veya etkinlik alanı gibi ticari alanlarda kullanım için de önerilir.
IR 2400 – Çevrilebilen duvar aparatı
Kademesiz olarak çevrilebilen duvar aparatı, işini nasıl yapacağını bilir. 45° ayarlanabilen eğim açısı, ısıyı hedefe yönelik şekilde dağıtmak için radyant ısıtıcının doğru şekilde hizalanmasına olanak sağlar.
IR 2400 – Aksesuarlar
Montajın basitçe gerçekleştirilmesi için, cıvatalar ve dübellerle birlikte 45° çevrilebilen bir duvar aparatı teslimat kapsamına dahil edilmiştir. Radyant ısıtıcı, ayarlanabilen eğim açısı sayesinde nokta hassasiyetinde konumlanabilir.
IR 2400 – Çalışma paneli
Isıtma kademelerinin seçimi, anlaşılır çalışma panelinden kolayca erişilebilen çekme ipiyle veya birlikte teslim edilen kızılötesi uzaktan kumanda aracılığıyla, geniş bir menzille rahat ve kolay bir şekilde gerçekleştirilir.
IR 2400 – Kolay erişilebilen çekme ipi
Isıtma kademelerinin seçimi, anlaşılır çalışma panelinden kolayca erişilebilen çekme ipiyle veya birlikte teslim edilen kızılötesi uzaktan kumanda aracılığıyla, geniş bir menzille rahat ve kolay bir şekilde gerçekleştirilir.
IR 2400 – Uzaktan kumanda
Isıtma kademelerinin seçimi, anlaşılır çalışma panelinden kolayca erişilebilen çekme ipiyle veya birlikte teslim edilen kızılötesi uzaktan kumanda aracılığıyla, geniş bir menzille rahat ve kolay bir şekilde gerçekleştirilir.
IR 2400 – Isıtma kademeleri
Cildinizde, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan ısı – dikkat çekmeden, yakut kırmızısı bir ışık atmosferinde. IR 2400; konforlu, yakut kırmızısı ışık ve özel olarak ayarlanabilen 2 ısıtma kademesi (1.200 W / 2.000 W) ile birlikte 2 adet yüksek kaliteli halojen kızılötesi tüpe sahiptir.
IR 2400 – Oda büyüklüğü
3 metreye kadar bir mesafede yaklaşık 10 ila 16 m²'ye kadar bir ısıtılacak alan için IR 2400 kızılötesi radyant ısıtıcı kullanılması önerilir.

İhtiyaç duyulan yerde konforlu ısı ...

IR 2400 – Gastronomi
IR 2400 ile dış gastronomi alanlarında geçirilen zaman uzatılır. Kafe veya restoran fark etmez – kızılötesi radyant ısıtıcının konforlu ısısı, müşterilerin masada severek ve daha uzun süre zaman geçirmesini sağlar. Gastronomi alanında ciroda hissedilir bir artış sağlanır.
IR 2400 – Balkon/teras
Dış sıcaklıklardan bağımsız hâle gelin ve bütün yıl boyunca balkonda veya terasta sağlıklı "dışarıda zaman geçirmenin" tadını çıkarın. IR 2400, yılın 365 günü kendinizi iyi hissettiren ve rahatlamanızı sağlayan yaz sıcaklıkları sağlar.
Karşılaştırmalı teknik bilgiler

Tüm kızılötesi radyant ısıtıcıların direkt karşılaştırması:

Size uygun radyant ısıtıcıyı bulmanız için, burada Trotec'in tüm radyant ısıtıcılarını anlaşılır bir şekilde birbiriyle karşılaştırma olanağından faydalanabilirsiniz.

Karşılaştırmaya dahil etmek istemediğiniz modellerin onay işaretini kaldırmanız yeterli olacaktır.

Karşılaştırmalı teknik bilgiler

Uygulamadaki pratik avantajlar:

  • Ön ısıtmasız kızılötesi ısı
  • Homojen ve hedefe yönelik ısı dağılımı
  • Temiz, yoğuşmasız, kokusuz ve tamamen gürültüsüz
  • Toz girdabı oluşturmaz, bu nedenle alerjisi olanlar için uygundur
  • 2.400 Watt ısıtma gücüne kadar 2 ısıtma kademesi
  • Kızılötesi uzaktan kumanda
  • Yüksek kaliteli, zarif tasarım
  • Hava koşullarına dayanıklı alüminyum
  • Konforlu yakut kırmızısı ışığa sahip yüksek kaliteli halojen kızılötesi tüp
  • IP55 koruma türü – tazyikli suya karşı korumalı profesyonel cihaz, hiçbir yönden yağmur geçirmez
  • Ayarlanabilir 45° eğim açısı – geniş etki alanı ile üzeri açık dış alanda kullanılabilir
  • LED gösterge
  • Çalışma kontrol lambası
  • Duvar montajı için uygundur
  • Enerji verimli

Doğrudan kızılötesi radyant ısıtıcılarla ilgili danışmanımıza ulaşabilirsiniz

Kızılötesi ısıtma konusunda danışman pratik bilgileri

Burada, özel kullanımlar ve gastronomi alanında kullanım için kızılötesi ısıtmayla ilgili bilgi birikimini ulaşabilirsiniz. Kurulum ipuçları, çalışma şekli, ürüne genel bakış ve

komple bir genel bakışta en önemli gerçekler – Isıtma uzmanınız Trotec tarafından rahatça okunacak şekilde bir araya getirildi!

Doğrudan "Kızılötesi ısıtma konusunda pratik bilgiler" danışmanına git...

Test edilmiş güvenlik

Yüksek değerlilik, güvenlik ve işlevsellik için garanti olarak Trotec'in marka kalitesinden faydalanın. DEKRA test merkezi, yasal olarak koruma altındaki GS mührüyle bu cihazın amacına uygun veya öngörülür şekilde kullanılması durumunda kullanıcının güvenliğini ve sağlığını tehlikeye atmadığını belgeliyor.


2.400 W'lık bir kızılötesi radyant ısıtıcının maksimum ısıtma alanına genel bakış:

Kullanım alanı m² başına
önerilen ısıtma kapasitesi
2.400 W'lık
bir kızılötesi ısıtıcıyla
ısıtılan alan
Dış Korumalı alan:
yaklaşık 150 W/m²
yaklaşık 16 m²
Korumasız alan:
yaklaşık 250 W/m²
yaklaşık 10 m²
2.400 W gücünde bir kızılötesi radyant ısıtıcının ısıtma alanı
2.400 W gücünde bir kızılötesi radyant ısıtıcının ısıtma alanı

Oda büyüklüğünüz için Watt cinsinden ihtiyaç duyulan ısıtma kapasitesini hesaplamak isterseniz aşağıdaki yöntemi izleyin:

Formül: m² x W/m² = W
Odanın alanı (m²) x metrekare başına önerilen ısıtma gücü (W/m²) = kızılötesi radyant ısıtıcının ihtiyaç duyulan ısıtma gücü (W)

Hesaplama örneği: Yalıtım kalitesi çok iyi olan 24 m²'lik bir oda büyüklüğü için ısıtma kapasitesi ihtiyacı önerisi şu şekildedir: 24 m² x 100 W/m² = 2.400 W

Satın alma

Teknik bilgiler

Teknik bilgiler
Genel
  Ürün numarası 1.410.003.217
Isıtma kapasitesi
  Isıtma kapasitesi [W] 2.400
  Kademe 1 [kW] 1,2
  Kademe 2 [kW] 2,4
  Kademe maks. [kW] 2,4
Etki alanı
  Etki alanı [m²] 16
Elektriksel değerler
  Şebeke bağlantısı 220 - 240 V, 50/60 Hz
  Nominal akım tüketimi [A] 10,4
  Güç sarfiyatı [kW] 2,4
Elektrik bağlantısı
  Bağlantı fişi CEE 7/7
  Kablo uzunluğu [m] 1,8
Dış gövde modeli
  Alüminyum
Güvenlik özelliği
  IP koruma türü IP55
Çalışma paneli
  LED ekran
Ebat
  Uzunluk (ambalaj hariç) [mm] 260
  Genişlik (ambalaj hariç) [mm] 710
  Yükseklik (ambalaj hariç) [mm] 75
Ağırlık
  (ambalaj hariç) [kg] 4
Donanım, özellikler ve fonksiyonlar
Fonksiyonlar ve donanım
  AÇMA/KAPATMA düğmesi
  Kızılötesi uzaktan kumanda
  Çekme ipi
  Eğim [°] 45
  Çalışma kontrol lambası
  Isıtma kademesi sayısı 2
  Zamanlayıcı fonksiyonu
  Çok kademeli ayarlanabilen termostat
  Direkt kızılötesi ısı sayesinde anında ısıtma
  Toz girdabı oluşturmaz (alerjisi olanlar için uygundur)
  Kokusuz ve sessiz çalışma
  Duvar montajı
  bağlantı hazırlığı
  Sehpa
  Şemsiye ayağına montaj

 Standart donanım

 Opsiyonel olarak temin edilebilenler

 mevcut olmayanlar

Aksesuarlar

Yükleniyor...

Alternatif ürünler

Yükleniyor...

Karşıdan yüklemeler

Yükleniyor...